Kids Sale Amsterdam

14 March 2018 / 14 March 2018 -

Ruysdaelstraat 58,1071 XE Amsterdam

De grote KIDS sale in Amsterdam komt er weer aan met dit keer de nieuwe collectie van 2018! Het hangt hier in onze winkel helemaal vol met te gekke items die ook nog eens te koop zijn met 40% tm 70% korting! Hier word je echt blij van! 

Merken:
Vingino – Petrol – Le Chic – LCEE – Bellaire – B.Nosy – Superrebel – Bampidano -Snoozebaby – Lucky No. 7 – Jottum – Little Label – Tapete – Stones And Bones – Retour denim – Nobell – Noppies – Moodstreet – Lief! – Pepe Jeans – Street Called Madison – Cakewalk – Sproet & Sprout – The future is ours – Tibot+Bodil – Little Indians – Cakewalk – Kidz-art – Nono
Meld je aan op dit event op facebook of op gastenlijst op de website www.pincsale.nl

Openingstijden:

Woensdag 14 maart 10.00 – 18.00 uur

Adres:
Ruysdaelstraat 58 Amsterdam (zijstraat van de van Baerlestraat, naast restaurant Le Garage)

Het is mogelijk om met cash, pin en creditcard te betalen tijdens deze kinderkleding sale.

Op de hoogte blijven van de sales die Pinc Sale organiseert? Volg ons dan op Facebook! Hier plaatsen we foto’s van de collecties zodat je een impressie krijgt van de sales die wij organiseren. Geef ook meteen aan of je aanwezig bent of niet en nodig je vriendinnen uit! Daarnaast organiseren wij ook sample sales voor dames en heren. Blijf hiervan op de hoogte via onze Facebook en/of meld je aan voor onze gastenlijst via de website.

Er zijn géén tickets/kaartjes nodig voor de kids sale Amsterdam. Ook hoef je niet op een gastenlijst te staan. Iedereen is welkom en mag gratis binnenlopen.

Vragen? Stel ze via onze Facebook pagina of laat een reactie achter op de site. We proberen zo snel mogelijk te reageren.

 

Sample sale kids

Sample sale kids

by PINC Sale

PINC Sale in Amsterdam is shoppen met grote korting op laatste collecties van merken als Supertrash, AAIKO, Anecdote en nog veel meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *