Kleding uitzet baby

Help we hebben veel meer kleding nodig voor onze pasgeboren baby!

Luieremmer check, hydrofiele doeken check, luiers check, voedingsbh’s, babyfoon, autostoel, flessen warmer en borstel, speen, flessen, commode, nachtlampje, kruiken, reiswieg CHECK ga zo maar door!

Bij de komst van een kleintje moet je van alles in huis halen, je hebt zelfs speciale uitzet lijsten waarbij je kan afvinken wat je al binnen hebt.Pincsale wilde graag weten of het kleding advies wat ze geven in deze zogenaamde lijsten ook past bij wat je daadwerkelijk nodig hebt.  Op de facebookpagina is Pincsale een ‘Poll’ begonnen waarbij de uitkomst verrassend is.

Meer dan 80% van de dames vindt namelijk dat dit veel te weinig kleding is voor de kleine spruit. Als je maar 6 rompers hebt, dan heb je dus  niet (eens) voor elke dag een schone romper én je moet er dan ook vanuit gaan dat er geen ‘ongelukjes’ gebeuren gedurende de dag. Werkt dus niet, elke baby moet wel eens spugen of je hebt net de luier niet goed vast gedaan zelfs andersom dicht geplakt J(ja, je mag boos worden op je partner:-)

Kortom 6 rompers is te weinig, wij van het Pinc Baby Sale Teamraden aan 14 rompers. sowieso meer t-shirtjes en pakjes , je baby moet toch bij elk baby bezoek shinen en uniek zijn? Wij denken 4 boxpakjes en 6 shirts, 6 broekjes. Sokjes zijn voldoende, mutjes zouden wij er 2 extra doen (sommige kindjes hebben nog wat korstjes op het hoofd)

De dames vinden de broekjes met de sokjes daar aan vast het handigste en de T-shirtjes met drukknoopjes of een vouwmodel., dat scheelt weer gepriegel met de kleine poezelige armpjes.

Conclusie;  lekker veel inkopen voor de baby zodat je niet blijft wassen ( je hebt tenslotte verlofJ). Tijdens onze Kids Sample Sale in Eindhoven hebben wij veel babykleding maat 50/56 dus de kans dat jij hier slaagt is groot!

 

Volgens de baby uitzetlijst van zwangerinfo.com hebben we dit nodig aan kleding:

*Zes rompertjes
*Twee boxpakjes
*Twee broekjes
*Drie shirtjes
*Een vestje
*Een jasje
*Vier paar sokken
*Twee mutsen

Meer of minder rompers inslaan?

 

PINC Sale Gastenlijst

Als eerste uitgenodigd worden voor de sample sales?
Meld je hier aan voor de gastenlijst.
AANMELDEN
close-link
Pssst! Sta jij al op de PINC Sale gastenlijst?
close-image