PINC Sale is een sample sale organisatie en koopt sample collecties op van meer dan 20 bekende modemerken. Deze samples verkoopt PINC Sale met 40% tot 60% korting aan consumenten.

Pincsale is opgericht door Barbara Castelein in 2012. Barbara begon in haar eigen woonkamer waarbij ze haar eigen kleding verkocht aan vriendinnen en ‘ruil’ avondjes organiseerde. Dit liep op een gegeven moment zo goed dat ze besloot zelf kleding in te kopen om vervolgens te verkopen. En nu runt ze samen met haar vrouw Jennifer het bedrijf Pincsale wat actief is op 3 tot 4 verschillende locaties in Nederland

In Amsterdam, Rotterdam,Eindhoven en Tilburg organiseren we diverse sample sales op uitnodiging.  Dit alles met 40% tot 60% korting.
Als je wilt weten wanneer de eerstvolgende sale in Amsterdam, Rotterdam,Eindhoven of Tilburg wordt georganiseerd, meld je dan hier aan voor de gastenlijst.

Pincsale

Amsterdam, 15 augustus 2018 – PINC SALE. Barbara Castelein en Jennifer Vervoord zijn getrouwd en runnen samen een bedrijf: Pinc Sale. Foto Dingena Mol

Sample Sale agenda

  • Kids sample sale Tilburg 40-60% korting!

    25 oktober 2019 to 27 oktober 2019
  • Sample Sale Amsterdam

    1 november 2019 to 6 november 2019

Trending Dames Merken

/sample-sale-merken/anecdote-sample-sale/

PINCSALE-merken-another-label-sample-sale-pinc

PINCSALE-modstrom-sample

Trending Kids Merken

PINCSALE-tumble-n-dry-sample