blend van stijl en comfort.

Onze collecties kenmerken zich door de blend van stijl en comfort. Zachte stoffen, speelse silhouetten, creatieve combinaties. Sportieve looks en statement pieces vormen een geheel. Simpel maar never regular.

In onze collecties eren we Amsterdam – de stad van creativiteit, diversiteit en zelfvertrouwen. Urban designs met een eigentijdse kijk op functionaliteit. Onze missie is het vinden van ultieme vrijheid door de kunst van combineren. 10DAYS is zoveel meer dan mode – het is een vorm van zijn, een gevoel, een lifestyle.

“Volg je hart, niet de trends”

Opgericht in 2007 door twee free-spirits; Barbara Hilbrink & Myon Veenendaal. 10DAYS is ontstaan uit een rebels idee om regels te breken. Om mode vanuit een ander perspectief te bekijken. Om fashion te veranderen. De mogelijkheid bieden een eigen, persoonlijke stijl te ontwikkelen, met minder. Een kledingkast vullen met alleen maar kleding die je echt leuk vindt. Ook morgen en volgend jaar. Volg je hart, niet de trends.

Met deze gedachte ontstond onze eerste 10DAYS collectie: een creatieve mix van verschillende stijlen, die een tijdloze en tegelijkertijd persoonlijke garderobe vormen. Duurzaam en dynamisch. Deze uitdaging werd het startpunt voor onze 10DAYS lifestyle en inspireert ons nog elke dag om te bouwen aan onze tijdloze, seizoensloze, leeftijdsloze en gender-neutrale collecties. Because your wardrobe is our gallery.

Het 10DAYS hoofdkantoor bevindt zich in het eclectische en upcoming Amsterdam Noord. Onze concept-stores in Amsterdam en Rotterdam kenmerken zich door de combinatie van authentieke, architectonische details met modern design en open ruimtes. Deze one-stop- styling locaties zijn gevuld met inspiratie en collecties uit onze ontwerpstudio in Amsterdam. Bovendien verovert 10DAYS langzaam de wereld en is in meer dan 250 winkels in Nederland, België, Duitsland, Polen, Spanje, Griekenland, maar ook in New York en Seoul te vinden. Van independent stores tot de beste internationale warenhuizen en online shops.

Iedere dag komen er weer duizenden ideeën bij ons boven. Over hoe we onze tijdloze, seizoensloze, leeftijdloze en gender-neutrale collecties kunnen groeien. En we delen onze verhalen graag met jou…

Alle PINCSALE merken

Trending Dames Merken

/sample-sale-merken/anecdote-sample-sale/

PINCSALE-merken-another-label-sample-sale-pinc

PINCSALE-modstrom-sample

Trending Kids Merken

PINCSALE-tumble-n-dry-sample