‘Petrol is stoer en ruig‘

Maak een statement met één van de hippe destroyed jeans of ga voor casual met een basic t-shirt of denim met een regular fit. Zij geloven in great value for money: gave items van hoge kwaliteit, voor een toegankelijke prijs. Alle kleding heeft een perfecte fit, onovertroffen finishing en is gemaakt met oog voor detail.

Petrol Industries werd opgericht in 1989″

Als eerste instantie als mannenmerk: stoere mannenkleding met een rauw randje, dat is wat er volgens ons ontbrak in de markt. Echte workwear, zoals we dat ook wel noemen. Kleding die tegen een stootje kan, tijdloos is maar toch de trends volgt. Kleding die vies mag worden, lekker zit en precies bij die motorcentric lifestyle past: dat is wat we jou bieden. Later is er een kids-lijn bijgekomen, voor de stoere, pure kids in dit land:-)
Nog steeds sleutelen we dagelijks aan ons merk. Het hele productieproces is daarom in eigen beheer, van de kleinste illustraties tot het kiezen van de stoffen. Zo bewaken ze constant de kwaliteit én authenticiteit. Daarnaast focussen zij zich op duurzaamheid. Ze zorgen ervoor dat ze verantwoord zaken doen en dat de kleding zo min mogelijk impact heeft op het milieu.Inmiddels draait Petrol op volle toeren. Maar de plannen blijven groots en de finish line is nog lang niet in zicht.

Meer weten over dit merk? Bekijk de website

Alle PINCSALE merken

Trending Dames Merken

/sample-sale-merken/anecdote-sample-sale/

PINCSALE-merken-another-label-sample-sale-pinc

PINCSALE-modstrom-sample

Trending Kids Merken

PINCSALE-tumble-n-dry-sample