SUNDEK kids Sample Sale Amsterdam!

Get summer ready met de super leuke swimwear van het merk SUNDEK!☀️

H E B| jij nog leuke nieuwe zomerkleding nodig voor jouw kleintje? dan hebben wij iets super leuks voor jou! Op woensdag 3 juli houden wij namelijk een Summer Sample Sale van het merk SUNDEK. Tijdens deze sale verkopen wij o.a. boardshorts, bikini’s, polo’s, joggingsbroeken, hemdjes, t-shirts en slippers! Zet jezelf op geïnteresseerd via deze link en je bent van harte welkom op de sale. Wij zijn geopend van 09:00 tot 18:00 op de Ruysdaelstraat 58 in Amsterdam! 

 

Over SUNDEK

SUNDEK Swimwear is een Surfwear merk dat is opgericht in 1940 langs de kust van San Francisco. In eerste instantie produceerde zij voornamelijk surfuitrusting, kwaliteit staat voor dit merk dus op nummer 1. Met kwaliteit in het achterhoofd verdiepte zij zich vervolgens in de nieuwste trends, zo ontwikkelde SUNDEK zich tot een trendsettend merk dat geschikt is voor iedereen! SUNDEK staat bekend om hun klassieke regenboogshorts, deze werden voor het eerst in 1970 geproduceerd en zorgde ervoor dat de surfgemeenschap uitblonk. SUNDEK is gevestigd in de (meest exclusieve) winkels en warenhuizen over de hele wereld!

Jij wil toch ook zo’n toffe, iconische regenboog zwembroek of bikini? Kom dan op 3 juli naar de sale! 🐟🌴🏖

 

Kleine sneak peak!😀


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LET OP: wij gaan alleen woensdag 3 juli open met deze Summer Sample Sale! Wil jij op de hoogte blijven van onze sample sales? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

PINC Sale Gastenlijst

Als eerste uitgenodigd worden voor de sample sales?
Meld je hier aan voor de gastenlijst.
AANMELDEN
close-link
Pssst! Sta jij al op de PINC Sale gastenlijst?
close-image