Wat kun je doen tijdens de zomervakantie in Rotterdam?

HET IS BIJNA VAKANTIE!🌴☀️🐠

Het is bijna zo ver, de zomervakantie staat voor de deur. Mega leuk, maar wat kun je doen met je kids? Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met tips!

Veel leesplezier 🙂 

Zomervakantie in Rotterdam 2019! 

1. Klimpark Adventure city

Hoe leuk is het voor kids om te klimmen met uitzicht over de Rotterdamse skyline? Dit park heeft 4 verschillende klimparcours voor diverse leeftijden. Ook voor kleintjes is er hier van alles te beleven. Ze kunnen door touwbruggen lopen en springen op het nettenparcours. De parcours beginnen bij 1 meter, maar ervaren klimmers kunnen zich wagen aan de “free fall quick” op 12 meter hoogte! Durf jij het aan? meer informatie

2. Hollywood glow golf de Kuip

Wie houdt er niet van midgetgolfen? Het kan nog leuker want glow in the dark golfen is helemaal te gek, en dat tussen Hollywoodsterren als Schrek! vanaf 4 jaar mag je komen golfen, deze activiteit is erg gezellig om te doen met de hele familie! Je kunt iedere dag glow golfen van 11:00 tot 23:00. Ben jij benieuwd geworden? meer informatie

3. Varen en onbeperkt pannenkoeken eten op de Maas 🛥

Pannenkoeken zijn altijd een goed idee! Hoe leuk is het als je lekker pannenkoeken kunt eten tijdens het varen?  Tijdens de 75 minuten durende tocht kun je onbeperkt pannenkoeken eten en vaar je langs de bezienswaardigheden van Rotterdam zoals de Erasmusbrug! Een uitje voor de hele familie! Wil je meer informatie?

4. Shoppen bij PINC Sale 

Natuurlijk mag je niet vergeten om te shoppen bij PINC Sale, hoe leuk is dat? 😍 wij houden een mega summer uitverkoop op de Bergse Dorpsstraat 44 in Rotterdam.Tijdens deze sale krijg je 50% korting op alles! Ook op artikelen die al reeds afgeprijsd zijn! Mis het niet! Meld je aan voor het evenement en je bent van harte welkom!

Openingtijden:

Vrijdag 12Juli 10.00-18.00
Zaterdag 13 Juli 10.00-18.00
Zondag 14 Juli 10.00-17.00
Woensdag 17 Juli 10.00-18.00

Wil jij op de hoogte blijven van onze sample sales? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

PINC Sale Gastenlijst

Als eerste uitgenodigd worden voor de sample sales?
Meld je hier aan voor de gastenlijst.
AANMELDEN
close-link
Pssst! Sta jij al op de PINC Sale gastenlijst?
close-image