Wij zijn op zoek naar een marketing stagiair(e)!

Wij zijn op zoek naar een marketing stagiair(e)! 

Zit jij veel op Instagram en Facebook? en wil je graag leren wat je hier allemaal nog meer mee kan?
Dan hebben wij een hele interessante stage plek voor jou in Amsterdam!
Wij organiseren ieder weekend een sample sale event op een andere locatie waardoor we iedere week weer een grote groep mensen moeten zien te bereiken.
Dit doen wij door het maken en posten van foto’s, filmpjes, boomerangs en alles wat we kunnen bedenken. Wij adverteren veel en dagelijks op Insta, facebook en google. We weten veel van onze doelgroep en spelen in op de dagelijks wisselende mogelijkheden op het gebied van social advertising.
Wij zoeken een stagiair(e) die creatief mee wil denken in het bereiken van onze doelgroep, die gek is op social media en zelf interesse heeft in wat hier allemaal mee kan.
Tijdens je stage kan je super veel leren. Je werkt in een team van 2 marketing medewerkers en helpt hen bij het bedenken en maken van campagnes.
Je zal steeds meer verantwoordelijkheid krijgen zodat je aan het eind van je stage echt veel hebt geleerd en ontvangt natuurlijk een marktconforme stagevergoeding! 
Wij vragen van jou:
– MBO of HBO opleiding
– Interesse in social media
– Stage in de eerste helft van 2020 (start datum in overleg)

Solliciteer direct! Neem contact met ons op via barbara@pincsale.nl

Wil jij meer informatie hebben over onze sample sales? Vergeet vooral onze Facebook en Instagram pagina dan niet te bekijken!

 

PINC Sale Gastenlijst

Als eerste uitgenodigd worden voor de sample sales?
Meld je hier aan voor de gastenlijst.
AANMELDEN
close-link
Pssst! Sta jij al op de PINC Sale gastenlijst?
close-image